Skip to main content

Fra apoteket til supporten – Radonova fortsetter å vokse med Hanna Hallström som siste tilskudd.

By 2021-02-09Nyheter

Hanna Hällströms reise fra butikksjef og apotektekniker til Radonovas supportavdeling viser nok en gang at det fint går an å bevege seg sideveis i karrieren. Flere års erfaring med kundekontakt, lagarbeid og høyt tempo har gitt Hanna et godt utgangspunkt for å jobbe i Radonovas support.

– Jeg begynte i Radonova i november og har selvsagt mye å lære om radon og radonmåling. Samtidig har jeg fått en god introduksjon og gode muligheter til internopplæring. Her er det mange dyktige kolleger som kan dele av sin kunnskap og erfaring. Når man jobber i kundesupporten møter man hele tiden nye situasjoner og spørsmål som gjør at man lærer raskt. Hvis jeg ikke kan hjelpe kundene selv, vet jeg at svaret aldri er langt borte. Det som skiller seg mest fra de tidligere jobbene mine er at kundekontakten her først og fremst skjer via telefon, forteller Hanna.

Vekst og eget ansvar bidrar til en stimulerende arbeidsplass
– Som arbeidsplass opplever jeg Radonova som veldig avslappet og variert. Her er det tydelige visjoner og mål som det går an å forstå. Det skaper engasjement og en følelse av at alle har en viktig rolle. I stedet for detaljstyring preges arbeidet av frihet under ansvar. Her har man et fleksibelt syn på arbeidsrollen. Sesongen for radonmåling er syklisk, og kundenes behov varierer over tid. Min jobb startet med et sterkt fokus på ordremottak, men handler nå mest om å avslutte målinger og så raskt som mulig gi kundene sikre analysesvar. Det gjør at man må trå til og se flere deler av virksomheten. Det bidrar i sin tur til variasjon og et blikk for hele produksjonsprosessen, fortsetter Hanna.

– Hvis jeg skal sammenligne med tidligere arbeidsplasser, skiller Radonova seg også ut ved at det er en virksomhet med et sterkt fokus på vekst. De tidligere jobbene mine har vært mye preget av krav til innsparinger og en presset markedssituasjon. I Radonova handler det mer om utvikling og å vokse i et globalt marked med stort potensial. Det er klart at det stimulerer og skaper en positiv innstilling til jobben, avslutter Hanna.

Hanna Hällström er utdannet apotektekniker og har også arbeidet som butikkselger og butikksjef innen damekonfeksjon.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.