Skip to main content

Kundecase Frankrike: Hvordan Radonova tar en større andel av et konkurransepreget marked

By 2021-03-09Nyheter

Den nylige utviklingen i den franske radonlovgivningen har gitt økt interesse for radonmålingsutstyr hos mange lokale forhandlere og leverandører av målingstjenester i Frankrike. Radonovas partner Julien Ranouil fra selskapet DOSEXPERT har arbeidet som strålevern- og radonrådgiver i mange år og kan bekrefte endringene som nå har pågått i noen år.

Hvordan hjelper Radonova deg med å utvikle virksomheten for å imøtekomme etterspørselen?

JR: Jeg har samarbeidet med Radonova i mange år. Vi har et forhold som hovedsakelig er basert på tillit. Siden sommeren 2018 har kundene mine i økende grad etterspurt pålitelige radonmålinger. Som global leder innen radonmåling er Radinova en svært betrodd partner som alltid har kunnet imøtekomme behovene til kundene mine. På grunn av 1-A-avtalen til det franske direktoratet for strålevern og atomsikkerhet, har jeg virkelig behov for en pålitelig partner for levering av sporfilmer. Levering skjer alltid raskt, og etter min erfaring er det ingen av de franske leverandørene som så langt har kunne levere tjenester av samme kvalitet og verdi (analyseprosesser, produkter osv. …).
I tillegg er utvalget av tilgjengelige produkter svært stort og oppfyller alle behovene kundene mine har. Du får alt fra den enkle, men pålitelige Radtrak2 til den overlegne radonsnifferen ATMOS.

Hvordan har forholdene for radonmålinger endret seg med tanke på instrumentene?

I de to siste årene har behovet mitt for sporfilmer, som følge av de nye bestemmelsene, blitt tredoblet. Som en følge av dette får jeg også stadig flere forespørsler fra kundene mine om mer spesifikke undersøkelser.
Jeg tror at etterspørselen etter disse mer spesialiserte bruksområdene kommer til å stige i årene som kommer, som den vil gjøre med de mer klassiske radonmålingene. Det betyr at jeg vil trenge pålitelige instrumenter som er tilpasset for arbeid i felten, men som også er enkle å bruke og kan gjøre arbeidet mitt enklere.

Som ekspert på radonmålinger, hvordan vil du sammenligne Radonova med konkurrentene?

De fleste instrumenter som er tilgjengelige på markedet, er designet for å imøtekomme enten vitenskapelige behov eller behovene til privatpersoner. Dette er ikke dårlige instrumenter; de oppfyller bare ikke radonrådgivernes behov like godt som Radonovas instrumentutvalg gjør.
I likhet med radonsnifferen ATMOS eller jordmåleren MARKUS tilbyr Radonova verktøy som er designet for å oppnå det radonrådgiverne virkelig trenger: effektivitet, pålitelighet, presisjon, enkel bruk, prisgunstighet. De kan rett og slett krysse av for alt.

Hvordan ser du for deg fremtiden med Radonova?

Radonova er et svært dynamisk og innovativt selskap. Etter min mening gir de den beste servicen du kan be om. Jeg ønsker å gå dypere og engasjere meg selv, ikke bare som radonrådgiver, men også som aktiv forhandler av Radonovas produkter, særlig med tanke på utvalget av instrumenter.
ATMOS er sannsynligvis det beste instrumentet for radonrådgivere i markedet, og med fortsatt høy etterspørsel er jeg overbevist om at populariteten kommer til å øke enda mer.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.