Skip to main content
0

Robin gjør hverdagen til kundene våre enklere med nye digitale tjenester

I Radonova fortsetter arbeidet med å utvikle nye digitale tjenester. Først og fremst for å gjøre hverdagen til kundene våre enklere, men også for at vi selv skal kunne effektivisere arbeidsprosesser og logistikk. Robin Pichl er programvareutvikler og en viktig brikke i dette arbeidet.

– Som utvikler vil jeg si at min viktigste oppgave er å gjøre hverdagen og arbeidet med radonmåling smidigere for kundene. I dette inngår det å utvikle og forbedre de digitale verktøyene som kreves. Akkurat nå arbeider jeg med å utvikle en strekkodeleser som kan brukes fra hjemmesiden vår til å skanne inn detektorer via mobilkameraet, sier Robin Pichl.

– Det skjer svært mye på dette området, og tjenester som for bare noen år siden ble regnet for å være vanskelige å utvikle og innføre, er i dag selvsagte. Det fører også til at kravene øker. Vi vet at de fleste i dag forventer praktiske løsninger som gjerne kan eliminere kjedelig og tidkrevende manuelt arbeid. Samtidig bidrar denne utviklingen til å gjøre mitt eget arbeid svært variert og stimulerende, fortsetter Robin.

Flere automatiserte tjenester gir færre feilkilder og frigjør tid

Radonova arbeider hele tiden for å redusere de manuelle arbeidsmomentene. Det gjør vi både fordi de tar unødvendig mye tid og fordi den typen arbeid øker faren for feil. Ved for eksempel å erstatte tradisjonelle papirskjemaer med en webapplikasjon der brukerne logger inn og administrerer målingene sine, har vi oppnådd en høyere sikkerhet, samtidig som kunden alltid har aktuell informasjon lett tilgjengelig.

– Vi har i flere år satset på å skape informasjonsflyter og arbeidsprosesser som henger godt sammen. Her er evnen til å utvikle og innføre digitale verktøy helt avgjørende. Arbeidet som Robin og kollegaene hans utfører gjør at Radonova i dag ligger i absolutt forkant når det gjelder å tilby online-baserte tjenester og funksjoner. Når vi selv kan frigjøre tid, innebærer det også at vi kan gi kundene våre en bedre og mer personlig support, sier Karl Nilsson, administrerende direktør for Radonova Laboratories.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.